قدم اول فروش چیست؟

مبنای شکل گیری یک معامله بر چه چیزی استوار است؟
یک پیشنهاد خوب
از ابتدای زندگی بشر، برای رفع نیازهای یکدیگر اولین معاملات شکل گرفت، به این صورت که انسانها اگر چیزی را لازم داشتند و آن را در دستان دیگری می دیدند، سعی می کردند که چیزی که طرف مقابل احتیاج دارد یا هر چیز به درد بخود دیگری را به او پیشنهاد بدهند تا کالای مورد نیاز خود را بگیرند. پس همان طور که دیدید مبنای شکل گیری یک معامله بر پیشنهاد ها استوار بوده است.
حال به دنیای پرهیاهوی امروز بیاییم، دنیایی که این قدر پیشنهاد ها زیاد هستند که مشتری به سختی می تواند تصمیم بگیرد. در جامعه امروزی هم اگر به دقت نگاه کنیم هر کسب و کار بر پایه یک پیشنهاد ایجاد شده است.
درست است که در مورد فروش صحبت می کنیم ولی بدون یک پیشنهاد عالی فروشی در کار نخواهد بود. امروزه برای فروش موفق همه جا صحبت از تکنیک های بازاریابی است، ولی بدون داشتن یک پیشنهاد خوب، هیچ یک از این تکنیک ها به کار شما نخواهند آمد.
در گذشته برای فروش بیشتر از تکنیک اعمال فشار بر مشتری استفاده می کردند که خب این یعنی برای فروش فقط روی هل دادن محصول یا کالا به سمت مشتری تمرکز دارد و با بمب باران کردن تبلیغات بر روی مردم، امیدوار است تا مدت زمانی که مشتری می خواهد کشف محصول تا زمان خرید را کاهش دهد.
لیکن اگر خوب روی پیشنهادی که به مشتری می دهید کار کنید، نیازی به این گونه تکنیک ها ندارید، چراکه یه پیشنهاد خوب بسیار قدرتمندتر است و نیازی به اعمال فشار بر مشتری نیست، خود مشتری جذب شما می شود. پیشنهاد شما باید به گونه ای باشد که چهار سوال اساسی که در مقاله قبلی توضیح دادیم را پوشش دهد تا فقط و فقط در ذهن مشتری خرید را بگنجاند و همه شک و تردید ها را بطرف کند.
پیشنهاد شما باید اثر گذارو باور پذیرباشد، و نیز باید به گونه ای بیان شود که مشتری را قانع کند که سرمایه گذاری او درست بوده و ارزش این سرمایه گذاری به خود آنها بر می گردد. مشتری و مخاطب شما نیاز دارد که بداند آیا خریدی که انجام می دهد ارزشش را دارد یا نه؟ و اگر از منفعت و سودی که عایدش می شود مطمین شود به راحتی خرید می کند. البته سعی کنید در گفتن این پیشنهاد صادق باشید چراکه که می توانید با دروغ یکبار جنسی را بفروشید ولی مشتری را برای همیشه از دست خواهید داد و باعث می شود تا تبلیغات سؤ و بدی در مورد شما پخش شود که قطعا به گوش دیگران نیز میرسد چراکه اخبار بد زودتر از اخبار خوب پخش می شود.
شما باید اطلاعاتی در مورد این که محصول شما چیست؟ قیمت آن چند است؟ و نفع و ارزشی که به مشتری می دهید و نیز دلیلی برای اعتماد کردن به شما با وجود سایر رقیبان، به مشتری خود بدهید اما باید سعی کنید که اطلاعات را با شفافیت و سادگی و خیلی خلاصه ارایه دهید تا کار مشتری را سخت تر نکنید و او را در انتخابش یاری کنید.
مشتری باید بتواند به شما اعتماد کند، برای این منظور شما باید در کنار اطلاعاتی که به او می دهید، دلایلی ارایه کنید تا شما را باور کند. از جمله این دلایل می توان به استفاده افراد مشهور و معتبر از محصول شما اشاره کرد. همچنین می توانید از تحقیقاتی که بر روی نتایج حاصل از مصرف محصول شما انجام شده و میزان رضایت مشتری ها در مقایسه با سایر رقیبان تکیه کنید.
دقت کنید که تمام نکات فوق برای این است که شما بتوانید توجه مشتری را جذب کنید و مرحله به مرحله سوال های ذهنی او را پاسخ دهید، تا در نهایت فروشی موفق و یک مشتری راضی و دایمی داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید