شروع کسب و کار بیمه در شرایط دشوار اقتصادی

شروع کسب و کار بیمه عمر درحالی که کشور در شرایط اقتصادی دشوار قرار دارد کار بسیار سختی است، دلیل آن هم تا حدی این است که وقتی بازارهای اقتصادی و اعتباری در تنگنا قرار میگیرند، تامین مالی دشوار میشود .
به همین دلیل صاحبان کسبوکارهای کوچک از جمله نمایندگی های بیمه باید طرحهای کسبوکاری متناسب با شرایط موجود تهیه کنند . به عبارت دیگر، شما باید پیشبینیهای واقعبینانه ای از پولی که در دست دارید، داشته باشید و بدانید چه کاری باید انجام دهید تا در شرایط سخت اقتصادی به سود برسید.
اگر میخواهید در شرایط اقتصادی سخت ، کسبوکار بیمه ای موفقی راهاندازی کنید به 6 توصیه زیر توجه کنید ، با ما در وبسایت یوسف اسدی همراه باشید.
پیدا کردن منبع مالی مناسب
قبل از اینکه برای شروع کسب و کار بیمه به بانک مراجعه کرده و درخواست وام بدهید، از مشاوران حرفهای درخواست کنید طرح کسبوکارتان را مرور کنند تا مطمئن شوند چیز مهمی را از قلم نینداختهاند و فرضیاتتان دقیق و واقعی است. برای این کار میتوانید سراغ افراد با تجربه در حوزه کسب و کار بیمه و مدیران بانک بروید.
علاوه بر تامین مالی برای نمایندگی خود، اگر نتوانستید پیشبینیهای درآمدی اولیه خود را محقق کنید، یک برنامه مالی پشتیبان، هم برای کسبوکارتان و هم امور مالی شخصی خود ایجاد کنید . همچنین باید ذخایر نقدی داشته باشید تا به اندازه ۶ تا ۱۲ ماه بودجه کافی برای پرداخت ضروریترین بدهیهای خود را داشته باشید.
بازاریابی هوشمندانه
وقتی اقتصاد کشوری در وضعیت نابسامان به سر میبرد، شروع کسب و کار بیمه به خلاقیت فراوانی نیاز دارد. بنابراین لازم است عناصر بازاریابی را در طرح کسبوکارتان بیشتر مورد توجه قرار دهید . شما باید به روشنی بدانید برنامه شما برای توسعه کسبوکارتان چیست؟
شما به عنوان یک نماینده بیمه تازه وارد با شناسایی و در نظر گرفتن بازارهای دست نخورده ، شانس بیشتر و بهتری برای موفقیت خواهید داشت . بر همین اساس بکوشید تا پایگاه مشتریان اصلی خود را مشخص کنید تا برای بازاریابی استراتژیکتر با گروههای کوچکتری سروکار داشته باشید .
به عنوان مثال، اگر محصولات و خدمات بیمه ای خاصی را برای زنان ارائه میدهید، ببینید میتوانید آنها را به گروههای کوچکتر در یک دامنه سنی، نوع شغل یا موقعیت جغرافیایی محدود کنید .
فراموش نکنید که دنیای بیمه عمر مملو از رقابت است و شما باید بقیه رقبا خود را تحت نظر داشته باشید، تحلیلهای رقابتی انجام دهید و ببینید دیگران چه کارهایی انجام میدهند و از کدام تکنیکهای بازاریابی برای ایجاد کسبوکار استفاده میکنند .
آیا از تاکتیکهای تبلیغاتی خلاقانهای استفاده میکنند؟ شما باید به درستی بدانید رقبایتان کجا قرار گرفتهاند و سپس برای بهدست آوردن سهم بازار، خودتان را از آنها متمایز کنید . به عنوان مثال، بررسی کنید که رقبای اصلی شما کجا فعالیتی ندارند ، سپس آن بخش از بازار را در دست خودتان بگیرید.
با توجه به شرایط برنامه ریزی کنید
در شروع کار بیمه انتظارات و هزینههای خود را تا جایی که ممکن است از مقیاس کوچکی شروع کنید و سپس بعد از رونق کسبوکارتان ، برای توسعه و گسترش آن برنامه بریزید . طرح کسبوکارتان را مرور کنید و آنچه برای شروع نیاز دارید را دوباره بررسی کنید.
به عنوان مثال ببینید آیا میتوانید از مکان کوچکتر و ارزانتری کارتان را شروع کنید و یا به صورت مجازی فعالیت کنید؟ بعد از اینکه در مورد بهترین و مقرون بهصرفهترین فضای کار تصمیم گرفتید، به نیازهای کارکنان خود فکر کنید. قبل از استخدام نیروهای تمام وقت، فکر کنید چه پستهایی باید پر شوند و آیا میتوان از نیروهای موقت یا نیمهوقت استفاده کرد؟
در مورد مزایایی که میتوانید به کارکنان بدهید واقعبین باشید . هم برای خودتان و هم برای کارکنان بهتر است. هر وقت سود کسبوکارتان به صورت دورهای افزایش پیدا کرد، میتوانید برای کارکنان پاداش درنظر بگیرید و آنها را در این افزایش سود سهیم کنید.
استفاده از تکنولوژی به نفع خود
در سال های تداوم بحران اقتصادی و بالا گرفتن مشکلات اقتصادی عموم مردم ، تکنولوژی میتواند راه حلهای زیادی را برای پسانداز پول و افزایش سود، پیش پای شما بگذارد و تا حد زیادی از هزینه های نمایندگی های بیمه را در شروع کار بکاهد و فروش بیشتری را با صرف هزینه ای کمتر برای نمایندگان بیمه فراهم آورد. برای تحقق این موضوع می توانید راه حل های زیر را به کار ببندید:
- بازار خود را با فروش از طریق پلت فرم های آنلاین توسعه دهید.
- بهجای تبلیغات با هزینه های بالا ، از بازاریابی ایمیلی یا شبکههای اجتماعی استفاده کنید.
- از وبتسایتها و روزنامههایی که مطالبی در مورد کارآفرینان و رهبران کسبوکار موفق منتشر میکنند، بهره ببرید.
- وبسایت خود را بهینهسازی کنید تا وقتی مشتری موضوع مشابهی در مورد محصول شما جستوجو میکند، جزو اولین سایتها در مرورگرها باشید.
- ابزارهای بازاریابی مقرون بهصرفه مثل پادکستها و ویدیوهای انگیزشی را از طریق وبسایت خود تولید کنید.
- یک برنامه وفاداری مشتری آنلاین ایجاد کنید که در آن توصیههای پیشرفتهای در مورد فروش و تخفیفها مطرح شده باشد.
شبکه سازی کنید
در شروع نمایندگی بیمه شبکه سازی بسیار مهم و کمک کننده خواهد بود . تا جایی که میتوانید با افراد فعال در جامعه خود که شما را به مشتریان جدید ارجاع میدهند و در توسعه کسبوکارتان نقش دارند، سعی کنید به یک انجمن حرفهای بپیوندید تا از ایدههای دیگران بهره ببرید.
داشتن ایده برای کاهش هزینه ها در شرایط نابسامان اقتصادی
یک اقتصاد ضعیف میتواند بسیاری از روشهای مرسوم و خوبی که برای پسانداز پول وجود دارد را پنهان کند اما ایدههای خلاقانهای نیز می توانند در همین دوران سخت ایجاد شوند و با به کار بستن آنها می توانید هزینههای استارتآپ خود را به حداقل برسانید که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است :
- خریدن ملزومات و مواد اولیه از نمایندگی های بیمه ای که در آستانه تعطیلی هستند یا میخواهند تجهیزات خود را کم کنند . این موضوع بهویژه برای آیتمهایی مثل لوازم الکترونیکی، ملزومات اداری و … کاربرد دارد
- ادغام و متحد شدن با نمایندگی های دیگر و ایجاد نمایندگی های بزرگ تر و کارآمدتر. برای موفقیت در این کار لازم است که به طور پیوسته امکان اتحادهای کاری را با سایر نمایندگی ها بررسی کنید و با تجارت محصولات یا خدمات با کسبوکارهای دیگر، بخش عمده ای از هزینههای خود را جبران کنید.
- اگر پول کافی برای پرداخت هزینه مشاور حقوقی ندارید، از منابع آنلاین که اطلاعات حقوقی کافی در امور بازرگانی کشورتان را در اختیار میگذارند، استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید